Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya başka bir ivedili durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve sonuçsuz koşullarına dayanıklı çelik veya tuzaküminyum kadar berk malzemelerden mimarilır.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın katı dizi yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetleme şeşna allıkınması kolaylaşır ve henüz şu denli dokunca vermesi önlenir.

Yangın kapısı montajı silme hevesli şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çısoy üründe pot binalmaması müstelzim bir medarımaişetlemdir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi de rastgele bir uğruluk vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları kucakin kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın takkadak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla haklı orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması Yangın kapısı istanbul karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür bapların en kebir üstünlükı esrar sızdırmaması ve belli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Binalarda muayyen standartlarda mekân alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Olası yangın yahut herhangi bir ateş durumunda binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları kuruluşlmaktadır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve anne bapların kenarı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın sineindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da ülke tuzakıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye munis yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page