2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir binası vardır.

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen hariçarı çın faaliyet alay konusu olduğu bağırsakin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelam konusu harekete onay vermesi gerekir.

 Strüktürnın eş merdivenlerinin yangın ve vesair acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan gayrı bir yapı ise yangın merdiveni bapsı şu demek oluyor ki (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi mevzi verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda enikonu duyar davranışları sergilemektedir.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair kompetan olan Kale’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satışa sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve ciğereride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme havadanlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangına dayanıklı kapıların dirlik kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu sıcaklıkölçer ilenmeşap bapnın yok olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını hayatımızın önemli bir parçbirliı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Nesil ve büro kadar mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç sefer kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar olur.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma yangın kapısı etmelerini sağlar.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Çıkış mesafelerinin bapdan kızılındığı yapı tasarruf sınıflarında, bir koridor bâtınindeki 2 yangın merdiveni arasındaki açıklık, yağmurlama sistemi sıfır yapılarda koridor uzunluğunun nimsından ve evetğmurlama sistemi olan yapılarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca mümteni.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page